Dyskusja: Mandaryna LIVE!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.09.2005, 22:43   #56
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A ja powiem tak - nie przepadam za nią specjalnie - ale ma u mnie plusa za to, że wyszła na scenę i próbowała na tyle na ile rzeczywiście potrafi... fakt - początek acapella wręcz tragiczny... ale fakt, że nie za dobrze u niej ze śpiewaniem wynikał z krążącej ostatnio mp3... nie można umieć wszystkiego - tańczy naprawdę fajnie - śpiewać niestety nie umie... tak jak mówili niektórzy - ten występ dużo ją musiał kosztować - mówię występ - bo mimo wszystko nie było najgorzej... podejrzewam, że to może być koniec jej muzycznej kariery... zastanawia mnie jedynie fakt, że w wynikach sms'owych była wyżej od Piaska i Łez (których piosenki mi się podobały)... no ale cóż... wybór zwycięzcy nie należy tylko do mnie... ale do milionów Polaków... zobaczymy kto wygra (chyba, że już wiadomo....)

EDIT: A i jeszcze jedno - zróbcie porządek z tematami - bo powstały 2 niepotrzebne na temat jej występów (po co tworzyć nowy skoro ten już istnieje...)

Ostatnio zmieniany przez Pagerus : 03.09.2005 o godz. 22:45
Pagerus jest offline   Odpowiedz cytując ten post