Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.09.2005, 22:42   #1152
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
jestem realistą mam brata inżyniera pracuje dla dnv jako certyfikant i wiem że stal jest materiałem najdziwniejszym kiedyś się męczy może pękać sama z siebie albo z winy firm produkujących te elementy... nieryzykowałbym jaxdy 200 na godzinę nigdy.....zawsze może coś pęknąć...a życie jest krótkie jedno. Po cholerę jechać szybko? lepiej jest jechać na tor i tam szaleć dlatego te bachory mnie zirytowały
@memorando a jesteś pewien, że nie masz tętniaka? - też może pęknąć....
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post