Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.09.2005, 00:32   #11
Daniel290
Życie to nie je-bajka

Data rejestracji: 29.03.2003
Daniel290 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Podoba mi się twoje podejście co do jednakowej karty dla wszystkich. Co do pedofilii jednak zgodzić się do końca nie mogę. Człowiek chory też ma prawo do życia, więc jeżeli udowodnić można (a czytałem, że tak zostało), że pedofilia to choroba, to ludzi trzebe leczyć, nie pozbawiać prawa do życia.

Zgadzam się jednak z tobą, że trudno o wyrozumiałość, gdy to bezbronnym dzieciom grozi zachowanie takiej osoby.
Nie nie nie i jeszcze raz nie. Nie kupuje pedofilstwa jako "choroby"Człowiek jest istotą myślącą i ma ZAWSZE wybór.Choroba to raczej brak wyboru.Ktoś choruje bo tak chce Chce zgwałcic,gwałci i tłumaczy się że jest "chory" Na co To że ktos pseudo mądry tak sobie napisał nie znaczy się że ma racje.Też czytałem o "świetnym" wyroku sądu w "kochanych " stanach.Sędzina uniewinniła ojczyma,który wielokrotnie gwałcił 9-letnią dziewczynke twierdząc że "ta mała kokietka uwodziła go przez cały czas" !!! Tzn się że mam sie z tym zgodzic ?? :\ Mam dosć bujną wyobraźnie i wiedziałbym co zrobić z ojczymem,sędzią tegoż pseudosądu jak i z matką tej dziewczynki.Takich przypadków jest mnóstwo na całym świecie.Moze własnie przez takie liberalne poglądy jak ma kolega "yahol" Zarzuca mi że cofnałem się do średniowiecza.Cóż.Jeśli ma to przynieśc porządany efekt to moge się cofnąc jeszcze dalej.
Cytat:
Napisany przez yahol
Podoba mi sie twoje poczucie humoru
Uwierz mi że wcale mi nie do śmiechu jak piszę o tak poważnych sprawach.
A pomijając zboków pedofili jest jeszcze jedna ohydna grupa ludzi.Ta ,która czerpie z tego zyski.Tych też usprawiedliwicie ??