Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.09.2005, 08:31   #10
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ziele
Jakby cię interesowało to mam wszystkie zeszyty Asterixa (całość zajmuje 606MB). Co do Kaczora Donalda to chyba nie ma co porównywać z Asterixem bo nie dorasta mu nawet do pięt. Jedynie KD miał troszke lepszy poziom w pierwszej serii Komiks Gigant. Następne już były słabe. Było widać że robione jakby na siłę.
Ja mam całego Asterixa w wersji papierowej (z najlepszym tłumaczeniem, bo późniejsze wznowienia to już nie było to..) i wszystkie zeszyty, oprócz ostatniego, który już niestety zrobiony był na siłę, uważam za rewelacyjne

@ M@X

Wytrzymałeś dłużej niż ja, bo ja przestałem chyba jak miałem gdzieś 18 - 19 lat kupować. Ale nie dlatego, że nie chciało mi się już ich czytać, bo i dzisiaj (24 lata) potrafię wrócić do jakiegoś numer, ale po prostu trochę głupio mi się to już w kiosku kupowało Ale jeszcze z pięć lat i może będę miał wymówkę, żeby kupować dla swojego dziecka, a wtedy znowu sobie poczytam

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post