Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.09.2005, 08:33   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez MQs
Napisze jak my to robiliśmy:

Zbierzcie się we czterech. Znajdźcie i posadźcie na krześle ciężką osobę (najcięższą jaka znajdziecie - ja gwarantuje przy 130kg). Złóżcie (każdy z was 4) rece jak do modlitwy mniej wiecej tylko wszystkie palce oprócz wskazujacych splecione (- taki pistolet). I spróbujcie podnieść tą osobe na palcach - dwie podnosza pod kolanami i dwie pod rękami (pod pachami)....

.... zapewne nie wychodzi i brak nadziei, że w ogóle wyjdzie.....

.....połózcie dłonie na głowie siedzącego i na trzy energicznie ale bez przesadnej siły naciśnijcie na moment (coś jak przy masażu serca)

.....i spróbujcie jeszcze raz podnoszenia
Nie czytałem instrukcji powyżej, ale na kursie kontroli umysłu robiliśmy podobne rzeczy i do tego, co napisałeś, ja jeszcze dopowiedziałbym, aby osoba podnoszona zamknęła oczy i zaczęła wyobrażać sobie, że staje się bardzo lekka i wręcz sama unosi się w powietrzu. Podobnie mogą myśleć osoby, które będą ją podnosiły. Dobre efekty daje wyobrażanie sobie tej osoby w dużej rurze, w której z dołu unosi się mocny strumień powietrza, który tę osobę utrzymuje w powietrzu.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post