Dyskusja: Najlepsze TAPETY
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.09.2005, 23:15   #8
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
. ps. kto jest autorem tapet, ktore zamiesciles andrzej9?
Nie wiem tego, bo tak jak pisałem, są to tapety znalezione na przestrzeni lat na internecie. Mogę tylko powiedzieć, że wśród tych pięciu, które w jednym poście zamieściłem, 3 i 5 są jednego autora. Kiedyś przypadkiem trafiłem na jego stronę, ale już nic innego nie przykuło mojej uwagi, tak więc nie pamiętam nawet nazwiska.

Sid - jeszcze tylko uwaga - jeśli zamieszczasz tutaj tapetę, to niech to nie będzie screen z twojego pulpitu, tylko tapeta, którą można potem dowolnie wykorzystać (jeśli chcesz ją z takim przeznaczeniem tutaj umieścić - ja być może zrobię tak z niektórymi swoimi zdjęciami, które mam w wyższych rozdzielczościach).

A ponieważ chciałbym, żeby ten topic nie był miejscem dyskusji, tylko zbiorem (WARTYCH UWAGI!) tapet, to jeszcze raz dzisiaj dodam coś od siebie

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post