Memo, nie pamiętam abym dużo się odzywał w twoich topicach, komentował twoje posty. Ostatnio przeglądałem moje posty i zobaczyłem, że odpowiedziałeś na jeden z moich pierwszych tutaj na forum - dzięki Ci za to. Dziwnym trafem później jakoś Cie nie widziałem na forum - w ogóle nie znałem. Pojawiłeś się na granicy 1,5K postów z mojej strony. Jakoś dziwnie Cię odczułem - odpowiadałaś jak jakiś nowy user, potwierdzająć (nabijajac posty) wypowiedzi zamieszczone wyżej. Następnie były bardzo związany z forum, przedstawiałeś nam nasze problemy, później miałeś się żenic, znowu zrezygnowałeś. Dostałeś zakaz zblizania sie do komputera przez dwa lata. Pojawiłeś się, ponownie robisz syf na forum

Komentuj sobie to jak chcesz, chociaż jeździsz ludzi subtelnie i od rzeczy

Ale tworzysz zamieszanie, przecież nie jestem na Ciebie obrazony, ani nic do Ciebie nie mam, ale to poprostu wiadać.
W oczach userów jesteś takiś roztrzepany, nie w pełni władz umysłowych i przedstawiasz siebie jako idelanego pracownika. Szczerze mówiąc, widząć ze MEMO szuka pracy to miałeś usmiech na twarzy, myślałem ze to kolejny zart z twojej strony.
Memo, daj sobie na luz...

EDIT

Userzy nie złamali zasad forum
11-stego popełniasz jakiś straszny czyn?