Dyskusja: Szukam Pracy
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.09.2005, 16:10   #10
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Piterniel
Memo, nie pamiętam abym dużo się odzywał w twoich topicach, komentował twoje posty. Ostatnio przeglądałem moje posty i zobaczyłem, że odpowiedziałeś na jeden z moich pierwszych tutaj na forum - dzięki Ci za to. Dziwnym trafem później jakoś Cie nie widziałem na forum - w ogóle nie znałem. Pojawiłeś się na granicy 1,5K postów z mojej strony. Jakoś dziwnie Cię odczułem - odpowiadałaś jak jakiś nowy user, potwierdzająć (nabijajac posty) wypowiedzi zamieszczone wyżej. Następnie były bardzo związany z forum, przedstawiałeś nam nasze problemy, później miałeś się żenic, znowu zrezygnowałeś. Dostałeś zakaz zblizania sie do komputera przez dwa lata. Pojawiłeś się, ponownie robisz syf na forum
Komentuj sobie to jak chcesz, chociaż jeździsz ludzi subtelnie i od rzeczy Ale tworzysz zamieszanie, przecież nie jestem na Ciebie obrazony, ani nic do Ciebie nie mam, ale to poprostu wiadać.
W oczach userów jesteś takiś roztrzepany, nie w pełni władz umysłowych i przedstawiasz siebie jako idelanego pracownika. Szczerze mówiąc, widząć ze MEMO szuka pracy to miałeś usmiech na twarzy, myślałem ze to kolejny zart z twojej strony.

Memo, daj sobie na luz...
To jest kpina. Oceniacie mnie jako osobę najgorszą. Oki niema problemu. Każdy ma swoje opinie swoje dążenia, cele. Niemam żalu. Jeżeli jednak user, tego forum pisze że niebędzie go bo ma zakaz zbliżania się do kompoa, nikt niepomyślal przez moment, że user po prostu ma dosyć tego forum, infantylnych ujeżdżań przez grupkę złośliwców, etcetera etcetera. Jeżeli wróciłem na to forum, to z jednej przyczyny, aby więcej niepowielać błedów z przeszłości. Sorrki ale w tej sytuacji widzę jedno. Infantylizm, brak porządnego moderowania postów, brak banowania za odchodzenie od temtau. Są równi, którym wolno wszystko. są gorsi którzy dostają bana bo część była przeciwna. Powiem jedno zróbmy ankietę czy mam być na tym forum, czy mam odejść ale niech każdy user, się wypowie. Bo w tym momencie kiedy piszę posta, i proszę niepisać w tym topicu, a czterech baranów nieumie czytać. To wybaczcie znowu bedzie memo jest winien temu że smartek, sid, piternel robią zadymę. Szkoda słów mi na takie zagrywki. Jak będą 2/3 userów przeciwnych z tego forum abym został odejdę i koniec tematu. Czas zacząc robić modernizację tego forum, poprzez wprowadzania restrykcyjnego systemu, ostrzeżeń, 2 ostrzeżenia, ban na tydzień. Bez żadnych koneksji układów układzików.