Dyskusja: Szukam Pracy
Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.09.2005, 18:22   #20
memorando
Młody żonkoś

Data rejestracji: 02.02.2003
memorando zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Przykro mi że nikt nie potrafi zrozumieć dlaczego dałem tutaj posta o takiej treści. Coraz częściej zastanawiam się nad odejściem z forum. Za każdym razem, jak dam topic normalny, nic nikomu nieujmujący, znajdują się od razu osobnicy wbijający mi szpilę, mówiący złośliwe rzeczy. Nawet nikt nie widzi że zmieniłem się, że nie daję bez sensownych topiców. Pamiętam że już ktoś dawał identyczny topic. I nikt niepojechałe na tamtym osobniku. Na mnie jeździ się jak na dzikiej świni, obraża, ośmiesza moje posty. Tylko dlatego że mam na tym forum przeszłość. Żałosne dosłownie. Dzisiaj podejmę decyzję nad odejściem z forum. I mam wszystkie odpowiedzi typu memo się użala w nosie, bo mi wisi co o mnie myślicie. Przykro mi tylko że traktujecie moje posty jak gorsze, pomimo że staram się zachować kulturalnie na tym forum. O 24.00 na 99,99 % odejdę z forum. Zajmę się linuchem, będę czytać tylko wasze ciekawe tematy jak benq 1640 gdzie zachowujecie się z umiarem, i czytacie z uwagą. Po prostu jest taki moment kiedy człowiekowi odechciewa się was zrozumieć. Wasze obelgi. Koniec tematu zdania niezmienię. Obojętne mi co dalej napiszecie. Niemam zamirau być waszym przedmiotem do ośmieszania.