Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.09.2005, 20:21   #11
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez epol
Jesli piszesz o zderzeniach z TIRem lub jakas wieksza osobowka to wydaje mi sie, ze kazde autko tej wielkosci ma te same szanse.
i tu się bardzo mylisz.

Tico pod tym względem się wyróżnia. widziałem na własne oczy jak babka po mocnym hamowaniu wpakowała się w lewe przednie drzwi Fiata 125, nawet wielkiego bum nie było, Tico masakra - nawet dach się załamał, babę zabrało pogotowie a w leciwym 125 drzwi wytrzymały

drugi raz widziałem Tico po dachowaniu - dach załamany na wysokość maski

trzeci raz po trafieniu w bok przez faktycznie jakąś większą osobówkę, od strony kierowcy - 1/3 pojazdu zniknęła, kierowca Tico na siedzeniu pasażera w krainie wiecznych łowów.

nawet Fiat seicento tak się nie gnie, choć jest to wybitne gówno

jak już mówimy o Daewoo to Matiz - trochę awaryjne, ale o niebo bezpieczniejsze autko (ja się w nim nie mieszczę )
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post