Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.09.2005, 20:45   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
jak już mówimy o Daewoo to Matiz - trochę awaryjne, ale o niebo bezpieczniejsze autko (ja się w nim nie mieszczę )
O Tico nie powiem nic oprócz tego, że.. patrzeć na to nie mogę Przykro mi, ale naprawdę dla mnie to jest najbrzydszy samochód, jaki teraz jeździ po polskich drogach (tylko fiat multipla mógłby z nim pod tym względem konkurować..)..

Natomiast też polecałbym ci Matiza. Jeździłem tym trochę na kursie prawa jazdy i muszę przyznać, że jest to naprawdę bardzo przyjemny samochodzik. Mały, ale wygodny w środku, nie pali dużo, potrafi przyspieszyć. Nie wiem, czy dostaniesz go za wspomnianą kwotę, ale 2 latki widziałem już po ok. 10 tys. więc może starsze zmieszczą się i w przedziale do 5?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post