Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.09.2005, 10:25   #17
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol
Znacznie powazniej:

Esem jest zbyt znaczacym, doswiadczonym userem aby zaslugiwal (sic!) na takie przytyki i retoryczne pytania jakie mu serwujecie.

Zdecydowanie prosze i o zmiane tonu wypowiedzi jak i rownierz pewien szacunek.

Nie zgadzam sie na tolerowanie takich zlosliwosci i powiedzmy sobie szczerze - bezmyslnosci. Nawet ze strony zielonych wielokropkow.

Forum jest miejscem wymiany pogladow. I pewien poziom powinien byc zachowany i rownowaga.

Radze, zawsze, pomyslec, zanim cos napiszecie.

Co by mod nie musial interweniowac.

I jak macie napisac cos glupiego (vide Predi) - nie piszcie nic.

Naprawde.

Esem wyrazil swoja opinie, i na tym koniec. Mozna sie nie zgadzac. Ale mozemy sie nie zgadzac w sposob &quot;ladny&quot; albo &quot;brzydki&quot;.

Wole pierwszy sposb.

Ps: oczywiscie, ja jestem wyjatkiem. I moge.

Ale ja -jestem ja.

Yahol.

Odnośnie wszystkiego:

Racja jak zwykle jest pośrodku

Jednak ostatnimi czasy nie sposób nie zauważyć

Że większość tematów i przewijających się wątków klawiatury i uczestnictwa esema jest nudne i upierdliwe do bólu ( przykład: tematy reputkowe )

Forum ostatnio przechodzi zmiany - nie wiem czy na lepsze czy na gorsze

Mnie także nie podoba się wiele rzeczy - ale po wyrażeniu swojej opinii i przyjęciu kontrargumentów - daję temu spokój ( w zależności od amunicjii )

Bo jesteśmy tylko uczestnikami, a na niektóre rzeczy i tak nie mamy wpływu

Jednak w przypadku esema niestety ton wypowiedzi przeradza się - wraz z kolejnym postem na ten sam temat - w pewien stopień marudności, namolności, upierdliwości i innych ści

To tylko moje skromne zdanie - ale z tego co widzę - nie mam powodów czuć się z nim wyalienowany

Jednakże istnieje niebezpieczeństwo, że ciągłe posty w tym tonie doprowadzą do sytuacji

Gdzie wokół użytkownika tego powstanie specyficzny rodzaj określonych niepozytywnych odczuć :\

A sam użytkownik może zostać zaetykietkowany i kojarzony zacząć być może z nieistnijącym chyba jeszcze dziełem:

&quot;Z pamiętnika starego tetryka&quot;