Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.09.2005, 13:30   #32
Loczek
Kocham Agnieszke T. !!!

Data rejestracji: 24.02.2003
Loczek zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez

Jeżeli chodzi o sprawiedliwy system oceniania, to pracuję obecnie nad czymś takim. Będzie to coś na zasadzie "Zaakceptowana odpowiedź" i przyznać będzie to mógł autor dyskusji, moderatorzy i admini. Przy zaakceptowanym poście pojawi się odpowiedni znaczek, a użytkownik, którego odp zostanie zaakceptowana dostanie punkt. To znacznie lepszy pomysł niż reputki. Oczywiście nie ma takiej opcji, żeby dawać sobie punkty za jakieś tematy o dupie maryni. Te punkty mają odzwierciedlać, kto faktycznie jest pomocny na forum. A reputki zostaną jako ozdobnik, tak, jak to jest teraz

Co Wy na takie rozwiązanie? I nie pisać, że nie macie wpływu na to, co się dzieje na forum, bo przecież ani ja, ani inne osoby zajmujące się porządkiem na forum nie robimy tego dla siebie. Już dawno mogłem olać forum i zostawić to, jak jest, ale za bardzo się związałem z nim

Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje, co zrobić, żeby było lepiej, to niech pisze. Tylko żeby to była konstruktywna krytyka, a nie zrzędzenie, że forum zeszło na dno, że jest źle itd. To nie administracja tworzy forum, tylko Użytkownicy.
Pomysł jak najbardziej trafiony !

Niech reputki bedą przyznawane przez autorów tematów, adminów i modów.

Niech oni bedą tymi, którzy mogą oceniać wypowiedzi.

To będzie sprawiedliwe i wiarygodne.
Loczek jest offline