Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.09.2005, 16:28   #42
esem
OldBoy

Data rejestracji: 18.05.2002
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Zastanawia mnie jedno.. skąd co jakiś czas powstają takie tematy wzajemnych wyrzutów i pretensji.. O co właściwie chodzi i co kieruje osobą, która to zaczyna? Już tyle razy to przerabialiśmy z najróżniejszych, nawet najbardziej błahych powodów, a teraz zaczyna się znowu.. po co? Czy nie ma innego sposobu na wyrażenie swoich frustracji, czy nie można porozmawiać, jak normalni, rozsądni ludzie?

Zawsze wydawało mi się, że właśnie tacy spotykają się na forum, ale czasami, jak czytam tematy podobne do tego, to zaczynam mieć wątpliwości.. Nie wiem, jaka jest tego przyczyna, ale już chyba najbardziej przypada mi do gustu stwierdzenie Yahola, że on po prostu "lubi zadymy".. I to jeszcze, jeśli powiedziane zostałoby serio, mógłbym zrozumieć, ale obawiam się, że w niektórych przypadkach, to nie jest takie "proste"...
A co to za bełkot?
Wypowiadasz się prywatnie czy jako moderator?
Przecież doskonale wiesz, że najwięcej merytorycznych zarzutów to jest właśnie do Ciebie. Wielokrotnie już inni zwracali Ci na to uwagę... Ja jeszcze nie bo też jestem z Wrocławia. 8 )