Mam nagrywarke gsa-4163b i dostalem wlasnie 50 plyt TDK DVD+R, ktore to okazuje sie nie dzialaja! Nie wiem czy to moja wina czy tch plyt. Czy ktos z was je juz kupowal(z tego sklepu
www.cdrspeed.p) i czy one dzialaja. Jezeli nie to was ostrzegam. Gdy wlacze ta wlasnie czysta plyte do napedu i klikne na naped pokazuje sie okienko z napisem E:/ is not accesible Incorrect function (mam angielska wersje windy). Gdy probuje wlaczyc nero nie wykrywa mi 4 g tylko pokazuje standardowe okolo 700 mb

, mimo ze przelaczam z nagrywarki cd-r na dvd bo mam dwie. Nagrywarka jest nowa bios 105. Dziala dobrze, odtwarza plyty dvd z jakis tam pism a takze dwie plyty TDK DVD-(minus), ktore to kupilem w pierwszym lepszym sklepie zeby wyprobowac moja nagryware. Wypalily sie ok, nie ma problemu i chcialem zamowic hurtowo 50 dvd tylko ze tym razem dvd r+. Wiec co jest Kur*** ! z tymi plytami lub nagrywarka(jestem na maxa wnerwiony sorry). Plyty ktore kupilem to : ze sklepu
http://www.cdrspeed.pl potem kilkasz dvd, z menu po lewej wybierasz dvd r+ i tam na dole jest
TDK x8 50 cake 66,50 zl. Help spotkal sie ktos z wam z takim czyms? Specialnie kupowalem TDK a tu taki knot

. Moza dostalem lipne plyty w co watpie. Wyglada jak by ta nagryware nie obslugiwala tych plyt w ogole madafaka.

.Help.