Ja nie moge, *****izm do potegi.
Esema widac raz na kilkadziesiat (jesli nie wiecej) tematow, a robi najwieksze zamieszanie. Nie podoba sie to wez czlowieku i nie pisz tutaj, a jesli to za malo to nawet nie zagladaj. Az tak Cie w oczy pili, ze ktos ma wiecej, a Ty masz mniej? Jesli chcesz to zrobimy zrzute dla Ciebie, ja moge wszystkie swoje reputy oddac Tobie. Kolo "wiadomo czego" mi one lataja, wcale mi sa do zycia nie potrzebne, lepiej sie dzieki nim jakos specjalnie tez nie czuje.
Sam pisales ze rzadko tu wpadasz, ale jak juz wpadniesz to skutki sa jakie widac (w przeszlosci zapewne bardzo duzo zrobiles dla forum, dzieki Tobie, ale teraz mam wrazenie ze zachowujsz sie jak dziecko, ktoremu w piskownicy ktos podpierdzielil lopatke), oszczedz sobie i innym nerwow a wszyscy beda zadowoleni.
Innym sposobem, ktory zreszta zazwyczaj jest dobrym rozwiazaniem jest po prostu zlanie zaczepek i nie zwracanie na to uwagi.
Zygac sie juz chce ciaglymi tematami o reputkach, skasujcie je w cholere, bo kolejne tematy na ten temat sa juz naprawde ciezkostrawne.
Jest takie powiedzenie "dotknij gowna, a bedzie smierdzialo".
Sorki za te stwierdzenie, nie ma to na celu urazenia nikogo, po prostu takie mam odczucia po przeczytaniu tego topica i zeby nie bylo watpliwosci, nie dotyczy to zadnego z userow

.
Zaraz mecz ide do sklepu po piwo, ktos chce?