Cytat:
Napisany przez REi
Sarrows Furnace juz jest a tu co? Cisza.
Powiem wam tylko ze doszlem do Grenth's Footprint (najkrotsza droga wiedzie z Granite Citadel) i zaraz po wejsciu tam dostalem Questa za 'symboliczne' 10 000 Exp 
|
ja wzialem henchow i wyruszylem na wyprawe

doszedlem do deldimore war camp a niedaleko stamtad dostalem questa w ktorym mialem zaprowadzic 3 czy 4 osoby do sorrow furnace, a poniewaz nie chcialy isc razem, wiec poszdlem tylko z jednym, jak doszlismy to musialem z tym npcem dojsc do pewnego miejsca, po dojsciu do ktorego on stanal tam sobie wygodnie na srodku a mi kazal przynosic krysztaly (4) i do tego utrzymywac go przy zyciu

.
wygladalo to tak ze jak doszlo sie do pierwszej grupy mobow ktora miala krysztal, to po zaatakowaniu jej trzeba bylo sie od razu cofac do dziadka zeby ochroic go przed grupa atakujaca go z drugiej strony, po czym mozna bylo spokojnie wrocic, dobic reszte mobow i wziac krysztal ktory wypadal z jednego z nich.
udalo mi sie juz zgromadzic 2 krysztaly, kiedy poszdlem po trzeci zaatakowalem kolejne moby i kiedy juz sie wycofywalem zauwazylem ze na mojej drodze powrotnej do dziadka wyrasta tych mobow coraz wiecej, co wiecej zauwazylem ze juz kolejna grupa poszla go atakowac, mialem dziwne przeczucie ze zgubilem droge, poniewaz powinienem zdazyc wrocic a droga jakby sie wydluzyla, a i npce nie powinny tak sobie wyrastac; oczywiscie nie zdazylem dojsc do dziadka, kiedy on zginal cofnelo mnie z powrotem do deldimore war camp, co spowodowalo moje lekkie zalamanie, poniewaz troche juz ta misja trwala i nie bylem szczesliwy ze przegralem kiedy tak niewiele dzielilo mnie od zaliczenia jej.
troche sie zdziwilem jako ze dopiero po wejsciu do sorrow furnace na mapie pojawil mi sie nasz guild hall mimo iz nadal nie wrocilem do europy