Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.09.2005, 20:20   #45
pykson
Czepek - od czepiania sie

Data rejestracji: 04.03.2004
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X
Eliasz - mowilem o tych starych Corsach... Wiem, ze z poczatku lat 90 mozna dostac za 2000 PLN z gazem, a za 5 to mysle juz spokojnie mozna 10 latka lyknac ;-D!
no bez jaj, corsa '95 za 5 tys? raczej cena dochodzi do 2x tyle
za 8000 kupisz '94 ale kazda z jakims ale...

popatrz na otomoto.pl

Cytat:
Napisany przez M@X
Zgadzam sie w pelni... Golf to tylko kolejny samochod na drodze, nie zaskakuje niczym, nie wiem co ludziom sie w nich tak podoba...
golfow teraz jak mrowkow
podoba sie w nim stosunek jakosci do ceny
tanie czesci
nieduza awaryjnosc
wytrzymale (i to cholernie bym nawet powiedzial) silniki -ciezko zajechac vw
1.8GT albo GTi, przyjemnie sie tym jezdzi

wada sa gnijace czesto tylne klapy, w obu modelach, padajace termostaty (koszt 30 zl, w fiacie ~130) oraz to, ze czesto padaja ofiara wiejskich_tjuningowcow

co do atrakcyjnosci wizualnej to jak na swoje roczniki i 2 i 3 sa niebrzydkie, mnie sie beemki bardziej podobaja, ale 3 w takim stanie jak golfiak z tego samego rocznika kosztuje 1.5 wiecej

co do tico, niezlego ma kopa, przynajmniej mozna odniesc takie wrazenie, kiedy sie siedzi tak blisko krawedzi auta, przy otwartej szybie cos jak na skuterku jakims...

nie pali duzo, tanie oponki, mozna co 2 lata zmieniac, wybitnie inteligentnie umieszczona gasnica, obrzydliwej jakosci plastiki, komicznie maly bagaznik

@epol
w cenie 3-4.5 to jak chcesz tanio jezdzic to golf2 sciagniety z reichu w gazniku, przerabiasz za 1100 na gaz i pali srednio 8l/100

zapewne obawiasz sie, ze koledzy by Cie uwazali za dresa, wiec bedziesz musial jezdzic jakims dajewo, albo poszukaj cliowki, tylko prawdopodobnie amorki do wymiany i malowanie progow konieczne, ale moze warto

strach sie bac jezdzic czyms tak malym, ale w mikolowie uliczki krete, wiec moze latwiej sie wykrecisz

Ostatnio zmieniany przez pykson : 09.09.2005 o godz. 20:22
pykson jest offline   Odpowiedz cytując ten post