Dyskusja: Nowy komputer
Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.09.2005, 21:00   #61
Oktawian89
Wiszę sobie ...

Data rejestracji: 16.10.2004
Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Oktawian89 jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
mam pytanie mam zaslilacz MEGABAJT MGB-350S ATX , z 2 miechy temu taki sam poszedł... wiec dali mi nowego ale ten tez swiruje np nie moge Pc wyłaczyć bo na drugi dzien juz go nie włącze tzn. niby sie włacza ale po 3 sek. wszytko przestaje działać (wyłacza sie) ale o dziwo lampka sie świeci od zasilania na obudowie... . Tak samo jak wyłacze PC i chcem podąłczyć np inny dysk włączam go na nowo i to samo... dopiero musz kombinować zeby sie PC wałczył wyciaganie kabli od zasilania z dysku i dvd i w ogole cyrk
a teraz pytanie czy zasilacz nie wyrabia ? czy uszkodzony , jak tylko przywiezli mi PC z serwisu to odrazu sie tak działo ale nie miałem czasu spowrotem im PC zawiesc
?
P.S
zamierzam podłaczyć jeszcze jeden dysk i dvd-rw czy moj obezcy zasilacz to pociagnie a jak nie to jaki zasilacz poleciacie ?tak do 150 zł ..
pozdrawiam

"One World, One Web, One Program" Microsoft slogan
"Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitle
r

Ostatnio zmieniany przez Oktawian_15 : 11.09.2005 o godz. 21:02
Oktawian89 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online