Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.09.2005, 14:38   #30
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
hehe, a ilu z was jezdzi w pasach na siedzeniach pasazerow? przyznac sie bez bicia, kto zapina pasy siedzac z tylu?
nie odpowiadajcie, bo wiem, ze kazdy zawsze tak jest, jak sie pyta - kazdy zapina [pasy naturalnie]
Jadąc jako pasażer zawsze zapinam pasy - powiem więcej - robiłem to zanim zaczął obowiązywać taki przepis..

Natomiast przyznaję, że nie robiłem tego jadąc z tył, ale.. kurde.. teraz gdzieś jadąc zrobię to! I to nie na pokaz, bo i komu miałbym cokolwiek udowadniać. Po prostu ten jeden film - jednokrotnie obejrzany pokazał mi coś, o czym wcześniej mogłem się tylko domyślać. Że moja decyzja o niezapięciu pasów w razie ewentualnego wypadku będzie miała tragiczne konsekwencje nie tylko dla mnie - ale też dla innych osób. O do mnie coś takiego bardzo przemawia...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post