Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.09.2005, 23:39   #992
digidy
Bywalec

Data rejestracji: 25.02.2005
digidy w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dobra nie chce mi sie juz szukac, wypalilem po prostu kolejna bo mialem juz kolejna kolekcje do zairchiwizowania;-).
Jakosc nagrania wg mnie bardzo dobra, roznica miedzy max a average Jitter byla bardzo ladna - prawie do koca plytki wynosila 1%, ale jak to zwykle na koncu wzrosla do 1,3%. Nie wiem dlaczego ale caly czas widze lepsza jakosc nagran na plytach -R niz na +R albo moze tylko mi sie wydaje... Wg mnie jakosc nagrania jest bardzo, bardzo dobra, moze nawet lepsza niz na Verbatim Pastel (slawekj nie denerwuj sie). Pytanie do slawkaj co o tym mysli;-).
Jescze jedno spostrzezenie byc moze bladne: jesli chodzi o TE i FE to zauwazylem ze +R maja przewaznie wieksze bledy ale sa za to bardziej rownomierne. Natomiast -R bledow tych maja srednio duzo mniej, ale za to maja ich bardzo duzo na poczatku i na koncu plyty - wiecej niz +R. Zjawiska te zauwazylem na razie na 100% na TDK, ktore wypalilem i byc moze to tylko przypadek.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
BenQ 1640 / BenQ EW164B-benq____dvd_dd_dw1640_bslb_12-september-2005_23_27.jpg   BenQ 1640 / BenQ EW164B-benq____dvd_dd_dw1640_bslb_12-september-2005_23_27_2.jpg  
digidy jest offline   Odpowiedz cytując ten post