Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.09.2005, 08:01   #13
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
na serio to ja tym strasznym, starszym ode mnie wynalazkiem wypolerowałem ładnych parę płyt i wszystkie chodzą

trzeba to robić bardzo delikatnie, aby nie narobić fal na płycie. jak się zbierze równomiernie materiał to płyta, która nie chodziła biega w moim NECu 3540A, czyli wybrednym sprzęcie.

przyznam, że ta polerka prezentuje się potwornie (w domu jej nie trzymam ), ale działa i to się liczy
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post