Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.09.2005, 08:17   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kasprzak
ps. szkoda ze nie mozesz wiecej tego przywiez.
ps2. o co chodzi ze masz np. plyty za 0.00$? CO za darmo?
Jak następnym razem ktoś będzie wracał, to dowiem się - może będę mógł przywieźć coś więcej. Wcześniej też zapytam, czy ewentualnie ktoś z forum byłby zainteresowany (już i tak mam zamówienie na pendrive'a, o którym pamiętam).

Nie rozumiem natomiast o co chodzi z tymi płytami za 0$? Znalazłeś to może na tej stronie ecost? (jeśli tak, to polega to dokładnie na tym, co jest napisane - co prawda najpierw trzeba zapłacić tam jakąś sumę, ale po upływie miesiąca czy dwóch zwracają ci ją w całości pocztą. Proste i piękne ).

@ Piterniel

Lepiej nie mów.. Ja już się bałem zapytać, jakim programem można DVD nagrywać (a przyznaję, że nie mam pojęcia - chyba była do tego specjalna wersja Nero..).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post