Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.09.2002, 23:22   #1
/||\aster
Gość

Cytat:
MarioNet napisa***322;(a)
Witam!

Przeczytałem kilka ostatnich postów i śmiać mi się chce:-D :-D :-D

Master odpuść sobie tłumaczenie innym jaki to masz świetny sprzęt - i tak nikogo nie przekonasz nawet jak kupisz Plextora 8) . Z drugiej jednak strony podziwiam Twój upór - i tak wszyscy wiedzą że LG kojarzy się raczej ze sferą finansową niż z dobrymi nagrywarkami.

BTW: Nic nie wzbudza takiego zainteresowania jak tematy poruszające kwestie: który zweitakter jest lepszy syrenka czy wartburg?
Co do mojego sprzetu to sie zgodze bo jest to najgorsze gowno jakie widzalem. Ale tak naprawde to nie moj sprzet, ja sobie dopiero kupie.
Oto "moj" config na ktorym aktualnie sie bawie.
asus 5ps, ATI 128 i jakies zintegrowane gowno. 192 MB ram 100mhz, Monitor 15 cali. Cd-rom 24x samsung, Nagrywara 24x10x40 sony, hdd 8.4 WD & barracuda 80 GB ktora stoi na polce bo jej super plyta nie widzi, a biosa nie moge uploadowacv bo to tak naprawde nie moj sprzet i wlasciciel - analfabeta komputerowy, Mowi ze cos popsuje. A na moim sprzecie co mialem nigdy nic nie popsulem ale dobra poczekam i juz niedlugo bedzie zemsta mojego kompa nie dotkie a o DSL bedzie mogl pomarzyc. a procek amd k6-2 400 mhz
  Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online