Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.09.2005, 21:41   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Tiglat
Mam nagrywarkę DVD Nec 3500 z orginalnym biosem nie wiem jak wgrać nowy bios.Nigdy tego nie robiłem,mam plik z nowym biosem lecz boje się ,że coś spitolę.Proszę o porade czy jest potrzebny program flaszujący.
temat o NECu 3500 jest osobny (i duży)

potrzebny jest program flashujący http://binflash.cdfreaks.com/

na tej stronie jest dokładnie opisane co i jak (w języku Benny Hill'a )

Cytat:
Napisany przez Tiglat
Procedura wgrywania nowego biosu do nagrywarki.
jak się nie ma nic do powiedzenia to lepiej nie mówić.
ed hunter jest offline