Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.09.2005, 22:06   #41
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez anoni.m
[B]Pozostałe parametry i testy pozostawiam pasjonatom których kręci to ile błedów pi czy innych jest po nagraniu. Dla mnie (przeciętnego użytkownika nagrywarka ma nagrywać i się nie psuć.
A mnie jednak to interesuje. Jeśli tuż po zapisie masz wysoki poziom błędów, to może płytka jest jeszcze odczytywana, ale nie długo. A ja, przeciętny użytkownik, chciałbym obejrzeć sobie jeszcze raz ten film, np. za 3 miesiące.
Reetou jest offline