Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.09.2005, 22:28   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez @ndy
Co do konwersji do wav [potem kompresja do mp3] to trzeba tak zrobić jezeli chcesz podzielić plik na utwory według cue. Bo program MP3DirectCut obsługuje tylko foramt mp3 Jak znajdziesz soft który obsługuje automatyczne dzielenie cue + mpc/ape/ogg itd. to daj znać.

A jak nagrywamy to wystarczy podać plik cue programowi Burrrn i gotowe. Tak jak napisałem w punkcie drugim

Przeczytajcie uważniej

Pozdrawiam
racja, tylko jak ja jeszcze nie używałem tego Burrrrna

ostatnio poznaje kilka nowych programów tygodniowo a ukazuje się kilkadziesiąt

pliki ape + cue mialem jakiś czas temu i wypaliłem ~ 25-30 płyt przy pomocy Nero i wtyczki.

teraz nie mam problemu, nie wiem gdzie wtyczka i nie wiem czy działa z tym Nero.

ale o Burrrn będę pamiętał
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post