Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.09.2005, 20:38   #10
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ja nie będę walił mięchem na forum, już to zrobiłem na żywo.

co do grzania 4 miesiące to nie jest to możliwe - już czasami pod koniec września trzeba dogrzewać a kwiecień ostatnio do końca jest zimny.

w zimie robie taką kombinację: centralne jest nastawione na 16 max 18 stopni, w pokoju zrobionym z werandy jest kominek, który dogrzewa jeszcze sąsiedni i całą górę, więc jest cieplutko. kuchnia wiadomo - ciepło od gotowania, łazienka na piętrze, reszty domu należy unikać

gorsza sprawa, że ceny drewna w tym roku powalają, na szczęście wiatry drzewa też więc trochę mam za darmo
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post