Prosze Cie o ocene TE i FE Verbatimow, o ktorych Ci kiedys pisalem - model 43498.
http://www.verbatim-europe.com/index...&article_id=58
Co najdziwniejsze QS nie zalecilo (juz nie pametam komunikatu bo byc moze zabronilo) nagrywania tej plyty z predkosciamia 12x i 16x a przeciez ta plyta to 16tka! Zamieszczam wyniki dla kazdej predkosci tej samej plyty Verbatim - model 43498.
Nie uzywalem nigdy Test write i nie za bardzo wiem jak wyglada nagrywanie z Test write... Czy to dziala w ten sposob, ze jak jest wlaczone to na poczatku odbywa sie ten test dla danej predkosci i wyswietlany jest jego wynik i po tym tescie moge przerwac nagranie jesli mi sie wynik nie podoba czy juz nie ma innego wyjscia i musze nagrac te plyte z wybrana wczesniej predkoscia? Ale to ostanie pewnie nie bo byloby to bez sensu.
Jeszcze jedno: chyba zawsze im mniejsza predkosc nagrania np 4x tym lepsza jakosc nagrania, co potwierdzaja chocby screeny zamieszczone ponizej przeze mnie... wydaje mi sie ze wynika z nich ze najlepiej ngrac te plyte z predkoscia 2,4 albo 4. 2,4 odpada - juz bez przesady a wiec pozostaje 4x;-).