Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.09.2005, 18:01   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez zuk4u
ok 2m, u mnie sub do ktorego podlaczany jest ten kabel stoi w szafie obok kompa i jest przeciagnietay za ta szafa i za kompem, a i tak mam jeszcze sporo zapasu
Dzięki, o to mi chodziło

Wczoraj siedząc w fotelu i czytając książkę odkryłem, że mogę na poręczy fotela położyć sobie pilota i regulować głośność, czego wcześniej bardzo mi brakowało przy słuchaniu muzyki z laptopa

Co do;

Cytat:
ale jak wiadomo - ile osob tyle opinii; najlepiej gdybs sam uslyszal jak graja te dwa zestawy obok siebie w jakims sklepie
Cytat:
dokladnie najlepiej podejdz gdzies do sklepu wez ze soba jakas muze i popros o podlaczenie zestawu. wtedy sie przekonasz osobiscie co lepiej gra.
to od początku tematu mówię, że to pierwsza rzecz, którą bym zrobił, ale nie widzę nigdzie we Wrocławiu takiej możliwości. Tylko MM ma wystawione po kilka zestawów, ale połowa i tak nie podłączona, a jak mój kolega kupował droższe słuchawki (za kilkaset złotych) i chciał je dokładniej porównać pod względem jakości odtwarzania, to widziałem jakie były trudności..

No ale postaram się jednak sprawdzić obydwa zestawy na żywo.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post