Witam,
jak na wstępie - 0% doświadczenia, a apetyt na zabawę rośnie.
Postanowiłem stworzyc kopię bezpieczeństwa dla filmu zakupionego dla dziecka - Iniemamocni. On niszczy płyty jak tylko się do nich dorwie więc wolę się zabezpieczyc.
Trochę poczytałem, zainstalowałem kilka programów ( Alcohol120 , DVD Decrypter) no i mialem wielką nadzieję że się uda. Decrypterem zczytałem zawartośc płytki, ale dowiedziałem się obserwując tematy forum, że żeby to nagrac to muszę już użyc innego programu, np. DVD Clone. Niestety nie mogę znaleźc free wersji tego programu. Tylko płatne.
Nie sprawdziła się też informacja o możliwościach Alcohol'u120 - miał czytac i nagrywac zabezpieczone płytki. Nie chce czytac bo wyskakuje informacja o tym że płyta jest zabezpieczona i nie da się tego zrobic.
No cóż, jesli ktoś jest w stanie podpowiedziec cokolwiek co mi pomoże to będę bardzo wdzięczny. Jeszcze interesuje mnie czy to są filmy które mogą byc nagrane na jednej płytce 4,5 Gb, cz ymuszą byc to płyty DL, czy można to nagrac na dwie płytki w przypadku jeśli zawartośc ma ponad pojemnośc jednej.