Cytat:
Napisany przez Berion
@Thalib
Nie graj na Esperanzach; to tak na wstępie
Co Litka to nie wiem... To, że kopie się Tobie nie bootują wcale nie musi oznaczać, że to wina Liteona. Spróbuj kilka razy (eject), PS2 często wybrzydza, szczególnie jeśli laser nie jest "pierwszej młodości". Mnie też się czasem zdarza, że kopia "wchodzi" za drugim/trzecim razem. Wypalaj na Verbatimach... Może plusy będą się lepiej spisywać 
|
Hmm. Jak nagrywałem na pożyczonej od kumpla LG GSA-4163B oraz na Pioneer DVR-110D (bios 1.08) to 100% płyt chodziło bez wiekszych oporów na konsolce więc podejrzewam że jednak problem tkwi w Litku. Druga sprawa to to ze mój Litek jest niekompatybilny z innymi nagrywarkami dvd, m.in NEC ND-3500A, wczesniej wspomniany LG, Teac DV-W50E. W tej chwili jestem na etapie testowania biosów od codegaysów. Mecze na razie VS01.
A co do esperanz to niektóre gry mam juz ponad 2 lata nagrane na nich i bez problemu chodza, konsola tez specjalnie niepokojacych odglosów nie wydaje przy ich czytaniu.
Jesli chodzi o niebootujace sie plyty to na verbatimach nie chcialo mi sie odpalac ponad 30% nagranych gier. To niestety jest duzy odsetek śmieci :/