Dyskusja: Ape, Flac, Mpc
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.09.2005, 11:58   #12
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez borx
Cze żółtodziób. Tu Borx. Czy wiesz już co zrobić aby wypalić obraz płyty z rozszerzeniem np. MPC. - bo ja własnie stojeprzed tym samym problemem
pozdrawiam
borx
W zazmkniętym topicu został podany link do tej dyskusji!!!!!
Tam jest napisane jak nagrać wszelakiej maści rozszerzenia plików muzycznych. Więc po co dopisujesz się do tego tematu!! Nie po to ślęczałem ok 2,5h nad tym tutorialem żeby leżał obłogiem!!
Cytat:
Napisany przez żółtodzób
To ponoć zacny serwis ten cdrinfo.pl, ale jak potrzebujesz info o powszechnie używanych formatach to brak łopatologicznej step by step, a nawet wszelkiej pomocy .
Ktoś udzielił Ci informacji. Skoro nie potrafisz z niej skorzystać to twój problem.

P.S. Taki temat powtarza się w ciągu tygodnia przynajmniej 3x. Kilka razy było wyjaśnione gdzie np. trzeba skopiować pluginy do nero. Tak trudno jest ****a skorzystać z wyszukiwarki forum!!!

P.S.2 @żółtodziób miała być dezaprobata ale nie zmieniłem i poszedł pozytyw...

Ostatnio zmieniany przez andy : 19.09.2005 o godz. 12:04
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post