Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.09.2005, 16:11   #1395
Thalib
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.09.2005
Thalib w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion
Co to znaczy "niekompatybilny z innymi nagrywarkami"? Wypalonych płyt przez Litka nie czytają inne nagrywarki? WT?
Nie wiem odkąd masz tą palarkę, ale ja bym na Twoim miejscu ją zareklamował. Taka sytuacja nie ma prawa mieć miejsca... ...
Mam Litka juz ponad rok. No niestety nie wszystkie płyty wypalone na mojej nagrywarce są widziane w w/w nagrywarkach. Jedyna nagrywara która nie ma wiekszych problemów to Pioneer DVR-110D. A prawdziwe schody sie zaczeły jak zmieniałem biosa na nowsze począwszy od VSOA. Myślałem że to coś zmieni ale było tylko gorzej. W końcu forum podsunęło mi pomysł zeby przetestować biosy od Codegays ale to zajmie mi troche czasu.

Cytat:
Napisany przez Desden
mój kolega ma litka nie pamietam który model,ale czasem jak wypalisz obraz maz lipe tzn. masz całkowicie pusta płyte i jest zonk!mowa o dvd-r
Hmm ja bym doradził wymienic na LG, chyba ze masz troszke kasy to dopłac ruznice miedzy litkiem a np.neciem czy plextorem.
Mi sie nie zdarzyło żeby płyta wypalona na Litku była pusta. Wszystkie nagrane przez siebie płyty czyta OK.
Ostatnio postanowiłem kupić drugą nagrywarę. Wczoraj zainwestowałem w Pioneera 110D. Jak na razie pali jak burza i wszystko bez probelmu chodzi w konsolce 8 )

DES:pamietajmy o edycji postów

Ostatnio zmieniany przez Desden : 19.09.2005 o godz. 19:33
Thalib jest offline   Odpowiedz cytując ten post