Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.09.2005, 17:12   #3
tio
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.09.2004
tio w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
z biosem jeszcze nie probowalem - ale sprawdze to dla spokoju sumienia, choc bardzo watpie, by to cos zmienilo - przy poprzedniej nagrywarce do pierwotnego biosu bylo 5 uaktualnien - po kolei kazde wgrywalem, sprawdzalem - i nic.
tym razem mam tylko jedno uaktualnienie - sprawdze, ale nie sadze, by pomoglo.

nie probowalem jeszcze wypalic jakiejs markowej plytki, bo -jak wspomnialem -takiej chwilowo nie mam - musze zakupic i dopiero wtedy sprawdze. lecz analogicznie, jak to bylo z biosem przy poprzedniej nagrywarce, tak i z plytakami wtedy probowalem roznymi - i nic (z verbatimem i tdk takze).
dlatego tez wstrzymuje sie z kolejna reklamacja do czasu, az sprawdze na markowych plytkach - choc jestem wrecz pewny, iz to nic nie zmieni.
ale moze...

aspi mam zainstalowane.

a tego "no i jak masz podpięty palnik w kompie" - nie rozumiem.
to znaczy rozumiem, ze chodzi Ci o podpiecie nagrywarki - jednakze jak jest podpieta (a jak inaczej moglabybyc) - chyba nie jestem w stanie Ci "fachowo" odpowiedziec. co prawda sam to dzis montowalem, ale sadzilem, iz mozliwosc jest tylko jedna - podpialem wszystko tak samo, jak wypinalem z poprzedniej i juz.
sorrki, ale techniczna strona kompa to nie jest moja mocna strona.

PS.
wlasnie zaktualizowalem bios-i tak, jak sie spodziewalem-czyli bez zmian.

zostaje mi jeszcze sprawdzenie na verbatimie lub tdk - lecz bardzo watpie i w to.

Ostatnio zmieniany przez tio : 19.09.2005 o godz. 17:30
tio jest offline