To teraz cię Berion zacytuje
Cytat:
Hmm... co by tu napisać?. ... ...Obawiałem się profanacji wielkiej siódemki, niestety moje obawy się potwierdziły.
|
Moje tez ale o gustach sie nie rozmawia podobno
Cytat:
Fizyka, a konkretniej grawitacja jest całkowicie skopana. Cloud, Tifa i cała ekipa ot tak sobie skaczą na kilometr w powietrze. Wymieniają się razami, ba! nawet odbijają od powietrza. Yuffie bieganie po scianie zdaje się też nie sprawia większych problemów. Geez ...
|
Co wtym złego?aha juz wiem nie było czegos na wzór god of wara takiego fajnalowatego wdadatku zaczerpnietego z wszystkimi pomysłami,jest czego załowac
Cytat:
Jeden summon na cały film. Hmm... Nie byłoby w tym jeszcze nic złego gdyby Bahamut chociaż trochę przypominał Bahamuta. Nie dość, że plastikowy to jeszcze osłabiony (np. Mega Flare :\).
|
Aeon był całkiem spox,dobrze ze nie dali jakies Ramusa czy innego platwusa.
Co do mega flary hmm troche nie wyszła zbyt efektownie,ale sumon był dobry.
Jedyny absurd to taki chyba, ze go banda dzieciaków pobiła i uciekł
Cytat:
Bishouneny - są wszędzie! Błagam, ja już mam dość pedałow w grach.
|
Pedały są w modzie,jesli ich nie lubisz no cuz...ja ich podziwiam
Cytat:
Zostawcie Clouda on kocha Aeris...
|
To nie Tife?
Cytat:
Reno, Cloud, ghousty -> są zbyt pedalscy (mam tu głównie na myśli twarze i te odkryte ramiona Clouda).
|
Oni są boscy,widac nie widziałes seksowanego tyłeczka Kadaja
Cytat:
Sephiroth - jedna z najciekawszych person i profili psychologicznych w świecie gier (kto grał ten wie o czym piszę, kto nie, niechaj żałuje) został spłycony...
|
No tu się zgodze,został odesłany niczym pierdnięcie mrówki w kosmos.
Za mało było jego w filmie pod ta postacią.
Cytat:
Film wyraźnie sili się na widowiskowość, tanie efekciarstwo. Matrix jest wszędzie...
|
Ja wole ten matrix niz ten od wachowskich i co ty na to?
Cytat:
W momencie wkroczenia Barreta wiedziałem, że zatnie się jemu broń, poprostu wiedziałem. Znany Hoolywoodzki trik...
|
Po tym występie liczyłem ze napiszesz "rozporek".Baret jak na jedną z czołowych postaci jak i reszta ekipy pojawili się dosłownie na krótko-dla mnie za krótko.
Cytat:
Napisy końcowe - denerwują motywy zapożyczone z FF8 i VagrantStory. Nie piszę, że mi się nie podobają; po prostu nie pasują do charakteru filmu.
|
Akurat napisy zawsze olewam wiec sie zgodze ze mało wzruszające,liczyłem na coś z mega outrem zakonczone - jak to w fajnalach dobrą muzyką.Moze inne wersje będa miec lepsza
Cytat:
Wszystko to zamyka się w słowie, którego nie lubię: komercja. A ta ostatnimi czasy nie odłącznie kojarzy się z Enix... ...
|
I tu się nie moge zgodzic,dlaczego?Poniewarz jesli by chcieli wtopic czystą komercję fani by ich zbluzgali jak po ostatnim filmie.
Cytat:
Hmm... tyle Zatem co mi przypadło do gustu?
|
Mi duuuzo,czyli calutki film
Cytat:
Muzyka - One wiged angel rządzi. Dobrana, dyskretna...
|
Bo był na trailerach
Cytat:
Aha: byłbym zapomniał nawet mi się podobało. Dla mnie film nie zasługuje na notę wyższą od 7- (/10). 8 )
|
7- to ja daje batmanowi,ale fajnal to od 9 w zwyrz.dałbym 10 ale za krótki,i czekam na gre