Dyskusja: Orange?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.09.2005, 10:50   #33
Proton
Wymiatacz

Data rejestracji: 18.06.2002
Proton zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
bylem zarejestrowany w mboxie, wiec teraz moge sie logowac do multiboxu, ale dlaczego strona zrobila sie taka surowa... zupelnie nie moge sie odnalezc, ta z idei byla znacznie lepsza.. a propo tel. dalej na wyswietlaczu pokazuje mi "Idea"
Zgadzam się, że strona IDEI była o niebo lepsza. Ta z Orangutana jest nijaka...
U mnie na wyświetlaczu również widnieje napis IDEA, a nie ORANGE. Pewnie chcąc mieć tak wspaniały napis, to trzeba dokonać migracji do nowych taryf za jedyne 30zł
Ogólnie Orange, to jedna wielka klapa. Nawet nie pozostali przy starych cenach, a wręcz zdrożały usługi. Niby w podstawowym abonamencie nic się nie zmieniło, ale np. podwyżka cen jest już w pakietach, gdzie kiedyś bez względu na wysokość abonamentu minuta kosztowała 40gr, a teraz jest drożej dla większości abonamentów... kpiny!! Natomiast ponoć dużo drożej w porównaniu do IDEI jest w roamingu. Piszę ponoć, bo kieruję się opiniami innych ludzi, bo sam nie korzystam i nie korzystałem z roamingu.
Ale czego się można spodziewać po nowej marce, skoro szefem na Polskę zostaje facet o nazwisku AHUJA... no i Ahuja nam pokazali
Proton jest offline   Odpowiedz cytując ten post