Od razu przepraszam, że piszę post pod postem. Nie moja wina... Gdyby się zjawił jakiś mod niechaj przeprowadzi fuzję - nie obrażę się
Cytat:
Napisany przez Arcadio
[...] 2- film robili japończycy więc pedałkowaci bohaterowie to norma - u nich tacy są uważani za super przystojnych. [...]
|
Kiedyś to nie była norma
Cytat:
[...] 3- muzyka w napisach końcowych jest słaba? Przecież to FF7 Main Theme w nowej aranżacji - łezka się w oku kręci. [...]
|
Nie napisałem, że słaba. Trzyma poziom, jeno przeszkadzaja mi wtrącenia z FF8, Vagranta i FF6.
Cytat:
Napisany przez Desden
Aeon był całkiem spox,dobrze ze nie dali jakies Ramusa czy innego platwusa. [...]
|
Eee.. Aeon? Ke? A może Esper? To są summony

Przynajmniej pod taką nazwą występują w 1, 2, 3, 4, 5, 9 i co najważniejsze w 7
Hhha! A co byś powiedział na Shiva'e?

, Neo-Bahamuta itd...
Cytat:
Co do mega flary hmm troche nie wyszła zbyt efektownie,ale sumon był dobry. Jedyny absurd to taki chyba, ze go banda dzieciaków pobiła i uciekł
|
Zapomniałem o tym wspomnieć. "Lot pana Chmury" mnie rozbroił... Po co im Highwind skoro sami mogą sadzić susy na kilometr? ROTFL
Cytat:
Pedały są w modzie,jesli ich nie lubisz no cuz...ja ich podziwiam
|
Ja na ten przykład nienawidzę :\ A tak wogóle to jak mam to rozumieć

Pierwsza była kwiaciarka. Tifa pełni rolę "koła zapasowego" (przepraszam jeśli uraziłem tym stwierdzeniem płeć piękną

).
Cytat:
Oni są boscy,widac nie widziałes seksowanego tyłeczka Kadaja
|
To jakaś prowokacja?
Cytat:
Ja wole ten matrix niz ten od wachowskich i co ty na to?
|
Jak na lato

Nie no, ja też. Zaznaczam jednak, że w nie pasuje to do charakteru tego universum.
Cytat:
I tu się nie moge zgodzic,dlaczego?Poniewarz jesli by chcieli wtopic czystą komercję fani by ich zbluzgali jak po ostatnim filmie.
|
Tym razem to już nie jest czysta komercja, powiedzmy że "brudna"

Ja ich i tak bluzgam... Co to jest? AC - ujdzie; BC - WTF!?; DoC - zapowiada się na kaszanę. I co? To nie jest komercja?
Nie, bo był w FF7 i moim zdaniem jest to jeden z najlepszych i najbardziej dobranych "melodyj" pod profil postaci.
Twój ruch