Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.09.2005, 19:59   #3
Desden
-=Advokat^Diabła=-

Data rejestracji: 14.02.2005
Desden zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Eee.. Aeon? Ke? A może Esper? To są summony . Przynajmniej pod taką nazwą występują w 1, 2, 3, 4, 5, 9 i co najważniejsze w 7 .
Grałes w FFX?na jedno wychodzi,tylko zmienili nazwe na bardziej krótszą
Wógule jakaś paranoja ztym jest,ze FF7 ma summony,ff8 Guardian Forces,a FF9znowu po staremu,gdzie znowu FF10- Aeony

Cytat:
Hhha! A co byś powiedział na Shiva'e? , Neo-Bahamuta itd...
Hmm zimna kobitka,już lepiej Iftir by im przygrzał dupska

Cytat:
Zapomniałem o tym wspomnieć. "Lot pana Chmury" mnie rozbroił... Po co im Highwind skoro sami mogą sadzić susy na kilometr? ROTFL
Moze po to abys wydał kase na płyte dvd z filmem advent children?

Cytat:
Ja na ten przykład nienawidzę . A tak wogóle to jak mam to rozumieć
Ze czy lesbowate czy pedalskie na jedno wychodzi,nie jest złe i sie dobrze oglada
Cytat:
Pierwsza była kwiaciarka. Tifa pełni rolę "koła zapasowego" (przepraszam jeśli uraziłem tym stwierdzeniem płeć piękną .
No tak tylko ze ducha bzykac się nieda

Cytat:
To jakaś prowokacja?
Tylko nie mów że go Baret miał,bo wyjdzie na rasizm

Cytat:
Jak na lato Nie no, ja też. Zaznaczam jednak, że w nie pasuje to do charakteru tego universum.
Czy ja wiem,cześc pierwsza filmu była taka matrixowa.Ta teraz jest okey.
Wiem czemu ci sie nie podoba,zabrakło kurczaków

Cytat:
Tym razem to już nie jest czysta komercja, powiedzmy że "brudna" Ja ich i tak bluzgam... Co to jest? AC - ujdzie; BC - WTF!?; DoC - zapowiada się na kaszanę. I co? To nie jest komercja?
Kaszana jest w mięsnym,a tam kurczaków zabrakło.Co pewnie było by sprzeczne z twojim pogladem, więc - ujdzie?
Ten film nie jest nastawiony na komerche,bo by wpompowali tyle reklam.Chyba ze premiera amerykanska bedzie unas tak widoczna ze sie smieni zdanie,nrazie uwarzam to za białego kruka

Cytat:
Nie, bo był w FF7 i moim zdaniem jest to jeden z najlepszych i najbardziej dobranych "melodyj" pod profil postaci.
Mi sie tylko nie podobała muzyczka japonczyka na napisach,a tak szczegulnie motyw "sephirot'a" rządzi nieziemsko.Liczyłem na zakonczenie podobne do "Melody of lifes" ze dzieci przezyły i juz nie kitną itd.

- tyy nie dwaj tyle emot, bo sie kaszani