Cytat:
Eee.. Aeon? Ke? A może Esper? To są summony . Przynajmniej pod taką nazwą występują w 1, 2, 3, 4, 5, 9 i co najważniejsze w 7 .
|
Grałes w FFX?na jedno wychodzi,tylko zmienili nazwe na bardziej krótszą

Wógule jakaś paranoja ztym jest,ze FF7 ma summony,ff8 Guardian Forces,a FF9znowu po staremu,gdzie znowu FF10- Aeony
Cytat:
Hhha! A co byś powiedział na Shiva'e? , Neo-Bahamuta itd...
|
Hmm zimna kobitka,już lepiej Iftir by im przygrzał dupska
Cytat:
Zapomniałem o tym wspomnieć. "Lot pana Chmury" mnie rozbroił... Po co im Highwind skoro sami mogą sadzić susy na kilometr? ROTFL
|
Moze po to abys wydał kase na płyte dvd z filmem advent children?
Cytat:
Ja na ten przykład nienawidzę . A tak wogóle to jak mam to rozumieć
|
Ze czy lesbowate czy pedalskie na jedno wychodzi,nie jest złe i sie dobrze oglada
Cytat:
Pierwsza była kwiaciarka. Tifa pełni rolę "koła zapasowego" (przepraszam jeśli uraziłem tym stwierdzeniem płeć piękną .
|
No tak tylko ze ducha bzykac się nieda
Tylko nie mów że go Baret miał,bo wyjdzie na rasizm
Cytat:
Jak na lato Nie no, ja też. Zaznaczam jednak, że w nie pasuje to do charakteru tego universum.
|
Czy ja wiem,cześc pierwsza filmu była taka matrixowa.Ta teraz jest okey.
Wiem czemu ci sie nie podoba,zabrakło kurczaków
Cytat:
Tym razem to już nie jest czysta komercja, powiedzmy że "brudna" Ja ich i tak bluzgam... Co to jest? AC - ujdzie; BC - WTF!?; DoC - zapowiada się na kaszanę. I co? To nie jest komercja?
|
Kaszana jest w mięsnym,a tam kurczaków zabrakło.Co pewnie było by sprzeczne z twojim pogladem, więc - ujdzie?
Ten film nie jest nastawiony na komerche,bo by wpompowali tyle reklam.Chyba ze premiera amerykanska bedzie unas tak widoczna ze sie smieni zdanie,nrazie uwarzam to za białego kruka
Cytat:
Nie, bo był w FF7 i moim zdaniem jest to jeden z najlepszych i najbardziej dobranych "melodyj" pod profil postaci.
|
Mi sie tylko nie podobała muzyczka japonczyka na napisach,a tak szczegulnie motyw "sephirot'a" rządzi nieziemsko.Liczyłem na zakonczenie podobne do "Melody of lifes" ze dzieci przezyły i juz nie kitną itd.
- tyy nie dwaj tyle emot, bo sie kaszani