|
Dzięki za info...
Ciekaw jestem czy jest gdzieś opis poszczególnych funkcji w tych programach - AnyDVD, DVD decrypter, dvd2one, itp
Próbowałem to opanowac ale na dysk zgrało się bez fonii. Przy pomocy DVD Decrypter pliki są nie do obejrzenia, przy DVD Clone są bez dźwięku, przy Alcohol120 też bez. tyle że Alcohol120 umożliwia kopiowanie łatwe i przyjemne - ale chyba można to nagrac tylko na płytkę DL. Nie wiem czy się da przepuścic przez DVD2one. oczywiście w każdym przypadku chodził ANYDVD w tle. Poza tym spotkałem w różnych miejscach forum różne informacje i podobne nazwy programów, np DVD Decrypter i DVDFab Decrypter. niby podobne i do tego samego chyba służą, ale czy na pewno tak samo działają ? Mam na razie problem z Audio i nie wiem jak go rozwiązac. Co ciekawe, w tym co powstalo po zgraniu przez Alcohol120 są 2 pliki - Audio i Video. To dlaczego przy odtwarzaniu nie ma dźwięku ? Oczywiście odtwarzaniu z kompa. Nie próbowalem tego nagrywac bo 1. nie miałem płytki DL, 2. nie byłem pewny rezultatu. 3. nie wiem czy lepiej - o ile się da - przepuścic to jeszcze przez DVD2one i jak się domyślam będzie to na jednej płytce 4,7Gb, czy podzielic DVDclone i nagrac na dwie płytki, czy nagrac na DL. jeszcze nie mogę tego ogarnąc. Dlatego jestem ciekaw czy znajdę gdzieś opis działania poszczególnych funkcji w tych programach.
|