Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.09.2005, 13:53   #9
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Tzn szansa jest, bo komputronik mial mnostwo klauzul w regulaminie, a oni nawet regulaminu nie maja, wiec zasady standardowe. Trzeba tylko miec na uwadze to, ze jezeli oni dostarcza ten telewizor w tej cenie, to firma pewnie upadnie, lub bedzie miala powazne klopoty finansowe.
Dlatego dla mnie osobiście wszystko zależy od reakcji. Jeżeli preproszą za błąd i może jeszcze w ramach rekompensaty zaproponują jakiś drobiazg (nawet za kilka złotych - niech będzie to i pięciopak płyt DVD..) to ok, jak już napisałem wyżej - nie mam zamiaru żerować na czyiś pomyłkach i tym samym sprowadzić na niego poważne kłopoty. Natomiast jeśli reakcja byłaby taka, jak wtedy w Komputroniku - takie poczucie bezkarności i lekceważenie, to już zupełnie co innego i nie zawahałbym się skierować sprawy do sądu..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post