Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.09.2005, 14:17   #26
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez memorando
tu się mylisz wezmą imei komórki znajdą kto był włascicielem i po nitce do kłebka, powiem ci że teraz policja nawet za 300 zeta ściga ostro liczą się statystyki
Mam nadzieję, że tak jest w rzeczywistości.. Ja cały czas w pamięci mam rozmowę z właścicielem jednej stacji benzynowej, na której tankowałem późnym wieczorem. Zdziwił mnie napis na dystrybutorze, że najpierw się płaci, potem można tankować (zwykle nie leję do równej kwoty..). Ale ok, poszedłem zapłacić i przy okazji trochę sobie pogadałem. Dowiedziałem się skąd takie dziwne zasady. Otóż jak można się domyślić także na stacjach zdarzają się kradzieże (a gdzie w Polsce się nie zdarzają..). Facet opowiedział mi jedną historię, jak to przyjechał samochód, zatankował za kilkaset złotych i uciekł. Zapytałem faceta, dlaczego w takim razie nie zamontuje kamer. A on mi na to, że kamery ma i dokładnie tamten samochód i kierowcę sfilmował. Oczywiście był z materiałem na policji, ale usłyszął wręcz pretensje, że jak on sobie wyobraża, że oni mają tą osobę teraz złapać. Nic więcej dodać...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post