Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.09.2002, 17:33   #9
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Gry oraz MP3 mam posortowane alfabetycznie, tak więc gdy dojdzie coś nowego, to staram się to upchnąć na odpowiedniej płycie. ST Voy - robię napisy do wszystkich odcinków, jak będę miał wszystkie, to nagram je na CD-R. ST filmy - również jestem w trakcie przygotowywania napisów. KaZaA Downloads - niedokończone pliki, które zamierzam w bliżej nieokreślonej przyszłości pościągać do końca. Classic Old Games Archive - muszę powybierać z tych trzech płyt te gry, których nie mam - resztę wywalę. Programy - co chwilę dodaję coś nowego, np. nowe Nero albo DetonatorXP. Mafia - czekam, aż się ściągną pozostałe dwie płyty. Plus XP - nagram na CD-R wraz ze Service Pack 1 PL (XP), którego jednak jeszcze nie ma. World Trade Center Video - nie wiem, po co mi to. Płyty do testów - to wiadomo. Mam jeszcze kilkadziesiąt Akossów CD-RW, które jednak do nagrywania się nie nadają. Jest jak jest, ale porządek musi być!

Dysk mam 10 GB - teraz czekam, aż stanieją dyski o pojemności 160 GB, wtedy kupię sobie ze dwa i połącze w RAID.