Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.09.2005, 10:54   #48
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
a jak wam się wydaje, dlaczego kradną tablice rejestracyjne?
Nie wiem, ale jak masz jakieś sensowne wytłumaczenie, to chętnie posłucham

Bo ja widzę tylko uzasadnienie typowej ludzkiej złośliwości. No nie widzę zastosowania dla cudzej tablicy, a dla osoby, które to skradziono, wyrobienie sobie zastępczych to koszt rzędu 170.. Czemu tak drogo za dwa kawałki plastiku warte na oko 5 złotych? A to już inna sprawa...

Cytat:
z drugiej strony, nie ździwię się, jeśli już niedługo na każdej stacji tak będzie - płacisz 100 zł i do tej kwoty masz odblokowany dystrybutor.
szkoda słów...
Ja i tak ostatnio tankuję na stacji samoobsługowej (a może powinienem napisać bezobsługowej, bo na większości obowiązuje samoobsługa). Polega to na tym, że podchodzę do automatu, płacę określoną kwotę i wskazuję, z którego dystrybutora będę tankował. Następnie leję z niego benzynę i w odpowiednim momencie dystrybutor sam się blokuje. Wygodnie a do tego taniej, bo zwykle jakieś 10 - 15 groszy mniej niż na "normalnej" stacji na przeciwko.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post