Dyskusja: Wybór nagrywarki
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.09.2005, 20:22   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez KoMaR_kzy
Eh widze ze sie nie dogadam.
Mowie ze czytalem forum.
Zastanawia mnie fakt czy ktos tewstowal wszstkie napedy razem i ktory wypadl naajlepiej. Tak jak to robi np chip.

Ciekawi mnie czego sami uzywacie, jakie macie opinie itp.
Waze dla mnie jest dobra korekcja bledow i zeby naped dobrze radzil sobie z zabezpieczeniami.

Chce wydac na niego 100-150zl
taaaa.... chip hehe

test szybkości chodzenia napędów

nie widziałem żadnego testu korekcji błędów

ktoś ma mieć wszystkie napędy? ciekawe

po to są fora dyskusyjne aby na podstawie wielu opinii wyrobić sobie własne zdanie.

ale każdy wie lepiej...
ed hunter jest offline