Dyskusja: AVI2DVD, konwersja
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.09.2005, 23:14   #13
PIOTR34
..: DVD-VIDEO :..

Data rejestracji: 20.08.2003
PIOTR34 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez krzynek1
A czy napisy przerabiasz Grzegżółką czy bezpośrednio ten typ kodowania wystarczy ?
Nogdy nie używałem tego programu, aczkolwiek gdzieś na forum o nim czytałem. W DVDAuthorGui masz kodowanie cp1250, co oznacza że rozpoznaje polskie ogonki

Cytat:
Napisany przez krzynek1
Aha, będe próbował rozbijać film na obraz i dzwięk, a następnie oddzielnie je przygotowywać i mam pytanie odnośnie dźwięku. W jakim formacie oprócz *ac3 mogę dodać je w DVDAuthorGUI ?
Mp2, mpa być może że w nowszych wersjach coś dołożyli.

Cytat:
Napisany przez ryba120
Jak chcę nagrać kilka filmów na jedną płytkę DVD używam DVDLAB PRO. Według mnie jest rewelacyjny. Trochę skomplikowany ale jak się go pozna to naprawdę spoko. Robi naprawdę extra authoring. Trzeba podejść do tematu spokojnie. Przecież i tak z DivX-a nie uzyskamy jakości oryginału DVD.
Nie używam DVDLab'a, raz z niego korzystałem w celach edukacyjnych i jakoś nie przypadł mi do gustu. Jeszcze jedna rzecz, nie znam odpowiedzi na twój problem z tego topicu http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...220#post533220 ale zacytuję odpowiedź innego użytkownika tego forum "DVDLab Pro(blemy)... to kolejne rozwinięcie skrótu PRO " Bez urazy lecz @krzynek1 jest chyba zainteresowany darmowym softem DVDAuthorGui, poniważ można w nim dodać napisy bez PROblemu.

Pewnie mi się teraz dostanie od wszystkich maniaków DVDLab'a

PIOTR34 jest offline   Odpowiedz cytując ten post