Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2005, 07:57   #9
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ja nie byłem na mszy, byłem w punkcie wyborczym około 8:30 i widziałem już trochę podpisów z mojej ulicy. (frekwencja w okolicy zawsze jest sporo powyżej średniej)

pewnikiem po mszy na którą chodzi najwięcej osób, OKW zapełniła się głosującymi, a księżulo na pewno indoktrynował już od dawna - do głosowania po prostu

można krytykować różne zachowania kościoła, w****iać się na Rydzyka i jego radyjo, nie lubić i nie zgadzać się z poglądami Romka i jego bojówki, ale antyklerykalizm jest taką samą chorobą nienawiści.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post