Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2005, 09:26   #12
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Proton
Dla mnie zaczynają być dziwne ciągłe niskie notowania Korwina-Mikke. Od zawsze jego ugrupowanie nie może się przedrzeć przez próg wyborczy. Faktem jest, że nie jest populistą, niczego nie obiecuje, no może za wyjątkiem tego, że zlikwiduje wszystkie osłony socjalne i pewnie stąd niewielka Jego popularność... bo co tu dużo ukrywać, spora część społeczeństwa żyje na koszt innych. Nie pójdą głosować na ugrupowanie, które ma zamiar im zabrać wszelkie dodatki
Jednak w prawyborach miał całkiem niezłe notowania, w sondażach również dobrze się trzymał i nagle niecałe 1.5% ?? Sam oddałem głos na PJKM i sporo wśród moich znajomych również. Zdaję sobie sprawę, że ja i znajomi, to nie cała Polska, ale mimo wszystko stanowimy jednak jakąś próbkę i powinno mieć to jakieś przełożenie na ogólnopolskie wybory.
Czyżby nastały czasy, że sprawdza się powiedzenie Stalina: nieważne, kto i jak głosuje... ważne kto te głosy liczy?
Daleki jestem od wietrzenia takiego spisku, ale zaczynają być dla mnie podejrzane niskie wyniki PJKM.
jakoś hasło wyborcze "zabrać świniom koryto" mnie nie przekonuje.

za bardzo lubię golonkę aby na to pozwolić ^_^

większość chyba też 8 )
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post