26.09.2005, 09:26
|
|
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
|
Cytat:
|
Napisany przez Proton
Dla mnie zaczynają być dziwne ciągłe niskie notowania Korwina-Mikke. Od zawsze jego ugrupowanie nie może się przedrzeć przez próg wyborczy. Faktem jest, że nie jest populistą, niczego nie obiecuje, no może za wyjątkiem tego, że zlikwiduje wszystkie osłony socjalne i pewnie stąd niewielka Jego popularność... bo co tu dużo ukrywać, spora część społeczeństwa żyje na koszt innych. Nie pójdą głosować na ugrupowanie, które ma zamiar im zabrać wszelkie dodatki 
Jednak w prawyborach miał całkiem niezłe notowania, w sondażach również dobrze się trzymał i nagle niecałe 1.5% ?? Sam oddałem głos na PJKM i sporo wśród moich znajomych również. Zdaję sobie sprawę, że ja i znajomi, to nie cała Polska, ale mimo wszystko stanowimy jednak jakąś próbkę i powinno mieć to jakieś przełożenie na ogólnopolskie wybory.
Czyżby nastały czasy, że sprawdza się powiedzenie Stalina: nieważne, kto i jak głosuje... ważne kto te głosy liczy? 
Daleki jestem od wietrzenia takiego spisku, ale zaczynają być dla mnie podejrzane niskie wyniki PJKM.
|
jakoś hasło wyborcze "zabrać świniom koryto" mnie nie przekonuje.
za bardzo lubię golonkę aby na to pozwolić ^_^
większość chyba też 8 )
|
|
|