Dyskusja: Konwersja do AVI
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2005, 15:40   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez luc
A ja zrobilem ze strzepkow DV caly film ktory ma w formacie DVD okolo 6GB teraz to musze przerobic zeby mialo jak najlepsza jakosc a miescilo sie na jednej 700 MB plytce.
Roznymi programami probowalem to konwertowac i moge wprawdzie dac ograniczenie wielkosci pliku 700 ale stopien kompresji musze dobierac recznie.
W efekcie caly czas mam albo pliki ponizej 600 mb ale jakosc straszna albo ladna jakosc ale potrafi mi wygenerowac nawet i 5 plytek po 700.
Czy jest jakis program ktoremu podalbym tylko wielkosc pliku i niech ustawi stopien kompresji i rozdzielczosc samoczynnie.

szukam i szukam i nie moge znalezc.
trzeba od razu robić z DV do AVI

po diabła najpierw DVD potworna strata jakości gwarantowana :\

może nie najświeższy artykuł, ale daje pojęcie jak to zrobić.

http://www.divx.howto.pl/modules.php...egories&cid=21
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post