Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.09.2005, 17:17   #14
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Witam, od jakiegoś czasu szukałem rozszerzenia do firefoksa które umożliwiałoby czytanie kanałów RSS. To wbudowane domyślnie w FF mi nie wystarcza, tak samo jest z sage.
Dzisiaj znalazłem coś ciekawego. Rozszerzenie nazywa się Pluck. Wersja do FireFoksa ma takie możliwości:

Cytat:
  • Browse your feeds and bookmarks in tabs.
  • Keep up-to-date: a feed Notification icon in the Mozilla Firefox status bar tells you when you have new feeds available to read.
  • Navigate easily between the Feed Reader and Bookmark Manager, now integrated into a single sidebar.
  • Integrate your bookmarks by using Pluck to detect RSS feeds, then save them to the Pluck Bookmark Manager.
  • Install the Pluck FeedFinder search engine to search for feeds natively within Firefox.
  • Import your Bookmarks or RSS feeds (OPML files) with a simple wizard.
  • Native client means support for additional operating systems, including Mac OS X.
Aby używać rozszerzenia trzeba założyć tam konto. Obecnie czekam na email aktywacyjny.